Dissabte el Trofeu Joves Ciclistes d'Amposta arriba a la 25a edició

24/05/2018
Carretera

Dissabte el Trofeu Joves Ciclistes d'Amposta arriba a la 25a edició

El proper dissabte és disputarà el trofeu 25 aniversari del Club Joves Ciclistes d'Amposta, on l'entitat ampostina celebrarà el seu aniversari amb la disputa de la sisena prova puntuable pel calendari de Grans Clàssiques - Trofeu Joan Casadevall de la Federació Catalana.

La sortida serà del Passeig del Canal a les 15:30h, i els participants hauran de realitzar 3 voltes al circuit marcat per l'organització que discorre al voltant del Parc Natural del Delta de l'Ebre, fins a totalitzar els 137 kms previstos per la prova. La cursa combinarà camins amples amb caminets més estrets on segurament s'haurà d'afegir l'alicient del típic aire de ponent que sol fer al Delta de l'Ebre en aquesta època. No hi ha cap gran dificultat muntanyosa, ja que en cada volta tot just s'acumularan 100m de desnivell.

El ciclista S23 Jordi López (Lizarte) lidera la general tot i només haver puntuat en 2 de les 5 proves disputades fins al moment, seguit d'Adrian Merino (Ilerdense SCC) i David Gómez (Compak) que empaten en la segons posisicó. Amb el Trofeu d'Amposrta s'arribarà a l'equador de la competició, que finalitzarà el proper mes de setembre.