David Hewit venç a la Bisbal

11/02/2019

Aquest diumenge es va celebrar la 38º Social de La Bisbal d’Empordà-Premi de la Ceramica Ferrés, que es va emportar el ciclista anglès David Hewit, per davant d’Isaac Mundy (Swift Carbon Pro Cycling) i de Tristan Cardew (The Service Course).

Els tres ciclistes es van escapar a l’inici de la cursa, en el decurs de la primera volta juntament amb un quart corredor, Daniel Cabello (Instal·lacions Portet) que a la fí fou 16è. L’escapada va mantenir les diferències a les primeres voltes amb el grup perseguidor i al final es van desfer de Cabello per arribar a la meta amb gairebé 3 minuts d’avantatge per davant d’un grup bastant numeròs que a la darrera pujada es va trencar.

Aquest any el Club Ciclista la Bisbal presentava un nou recorregut que constava d’un circuit de 18 quilòmetres amb cinc voltes i amb l’arribada habitual entre les poblacions de La Bisbal i Vulpellac, i les darreres rampes per decidir el guanyador final.

La resta de guanyadors per categories van ser en categoria Fèmines Katia Helsby (Costa Brava Mediterranean), en júnior Arnau Gilabert (Antiga Casa Bellsolà), en S23 James Bentley (Team PB Performance), Christian Collados (Serrano) en M30, David Pua (RR Bikers) en M40, Mirco Merotto (RCB Motot Begues) en M50. La participació fou de 153 ciclistes.

Dimecres vinent dia 13 de febrer comencen les clàssiques curses de Peratallada que durant 4 setmanes permetran gaudir de socials de carretera al Baix Empordà.
La cursa de 92 quilòmetres, es farà en el clàssic circuit de 23 quilòmetres amb sortida i arribada al poble empordanès. El circuit enllaça les poblacions de Peratallada, Canapost, Ullastret, Serra de Daró, Torroella de Montgrí, i arribada a Peratallada, després de realitzar 4 voltes.
La sortida es farà a les 10 del matí, i és oberta a totes les categories socials. Les inscripcions es faran a la sala del Teatret de Peratallada. Les curses previstes són:

• 13 febrer La Costa Brava (Peratallada)