Ayuso repeteix victòria al Memorial Antonio Miguel cadet de Palafrugell

06/05/2018
Carretera

Ayuso repeteix victòria al Memorial Antonio Miguel cadet de Palafrugell

Juan Ayuso (Selec. Valenciana), cadet de 2n any, s'acomiada del Memorial Antonio Miguel Ramírez, amb el rècord d'haver corregut les dues edicions possibles per la seva categoria i haver guanyat les quatre etapes possibles, una fita difícil d'aconseguir. Ayuso ha dominat de principi a fi l'etpaa en ruta, no ha donat respir a ningú, s'ha escapat quan ha volgut i s'ha presentat a meta en solitari. 

L'etapa començava amb pluja, fet que presagiava un dia complicat donat l'estat de la carretera i els atacs per sorprendre el líder. Hi han hagut diverses caigudes pel paviment lliscant, però també per enganxades habituals en dies com aquest, tot i que el líder Ayuso i el seu equip han tingut sort i han sabut controlar la cursa en tot moment sempre mostrant-se davant del pilot. A l'inici del port de Begur, en les dures rampes de Cap sa Sal, ha estat el mateix Ayuso qui ha atacat amb una arrancada seca anant-se'n sol a falta d'11 kms a meta. Ha consolidat la seva avantatge en el descens fins a Palafrugell, tot i els intents d'Igor Arrieta (Selecció de Navarra i fill de l'ex professional i director del Movistar Team) de seguir-lo sense èxit.

Juan Ayuso ha entrat en solitari a l'arribada de Palafrugell, seguit dels navarresos Arrieta (2n) i Aznar (3r), les mateixes posicions que han ocupat tots tres en el global de la Xallenge després de la CRI d'ahir i l'etapa d'avui.

La prova també va fer homenatge a l'anterior delegat de la FCC a Girona, Francesc Moradell.

Classificacions etapa 2
Classificació general Xallenge

[Foto crèdits: Sport e Imagen]