Avilés s'imposa amb claredat al Memorial Segú

15/07/2018

Ahir dissabte es va disputar a la localitat Barcelonina de La Garriga el 5è Memorial Josep Segú, puntuable en la categoria elit/S23 per la Copa Critèrium de la Federació Catalana de Ciclisme. Es van disputar curses també d'altres categories en el circuit urbà exigent de la localitat, sobre una distància de 1'3kms per volta.

En categoria cadet, onzena prova puntuable per la Copa Catalana, es va imposar amb claredat Pau Ibáñez (Autocars Sagalés), mentre que el líder de la general Martí Hidalgo entrava 4t. En categoria junior la prova era la vuitena del calendari de la Copa Catalana i guanyava Javier Lamela (Quadis Trek) amb el mateix temps que Nicolás Fernandes (Translujan CC Mollet). Pel que fa als masters, s'imposava a la prova de La Garriga (tretzena de la Xallenge Veterans) el M50 Javier Santamaria (FAE Ambikes) per davant dels M40 Eduard Vergés (Team Sterrato Vittoria) i Juan Carlos Medina (RCB Motor Begues). Per categories, a més de Santamaria en M50 i Vergés en M40, resultava guanyador Antonio Terrones (RCB Motor Begues) en M60. Pel que fa a les fèmines, Anna Pons (Probike) era la guanyadora. En la categoria S23/elits Oliver Avilés (Ravet Bike) no va donar cap opció als seus rivals i es va imposar amb molta claredat sobre Stephen Clancy (Novo Nordisk) i Oriol Raya (Electro Hiper Europa). Shaun Falzarano (Rauland Development) era el primer S23.

La propera prova de la Copa Critèrium serà el 35è Gran Premi d'Els Pallaresos, el proper 28 de juliol.