Arriba la 33a edició de la Challenge de la Canonja

05/02/2019
Carretera

Arriba la 33a edició de la Challenge de la Canonja

La 33a edició de la Challenge de la Canonja es disputarà aquest 2019 en dues etapes en format d'Open social. La prova, que s'ha presentat avui amb la presència de les autoritats locals i del Delegat de Tarragona David Llauradó, espera comptar amb uns 200 ciclistes que es disputaran els premis de la Muntanya i esprints, a més de la general.

Aquest dissabte dia 9 de febrer a partir de les 15h i amb sortida al poliesportiu Josep Canadell i Veciana de la localitat tarragonina, tindrà lloc el Trofeu Sant Sebastià, la primera de les dues cites de la Challenge. 

Es tracta d'un recorregut exigent de 90 kms que es dirigirà cap a Constantí, La Selva del Camp, Coll de la Batalla, Vilaplana, Alforja, Les Borges del Camp, Maspujols, Aleixar, per desfer el camí de nou cap a la Canonja. El Coll de la Batalla, que es passa en dues ocasiones serà la principal dificultat que hauran d'afrontar els ciclistes.

El Trofeu d’Hivern es disputarà el 16 de febrer amb sortida al carrer Raval a les 15.00 hores. En aquest cas tindrà un recorregut de 87 kms i els principals esculls seran l’ascensió als ports de muntanya de Montclar i el mític Coll de la Teixeta, passant per Vinyols, Cambrils, Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Botarell, Alt de Montclar, Duesaigües, Coll de La Teixeta, Riudecols, Les Borges del Camp, Reus i acabant a La Canonja.

Een l'edició 2018 es va disputar la Challenge en una sola cursa, el Trofeu d'Hivern, que va vèncer el francés Amaury Pacouret a l'sprint.