Terradas i Freixer s'imposen a la tercera prova de l'Open Girona BTT Càrniques Celrà

27/05/2018
BTT

Terradas i Freixer s'imposen a la tercera prova de l'Open Girona BTT Càrniques Celrà

Amb una organització perfecta per part del Club Esportiu Quart de Volta s’ha disputat aquest diumenge la tercera cursa del Open BTT Griona 2018 - Càrniques Celrà, que ha aplegat més de 270 participants. 

Les curses que s’han celebrat en tres circuits de 1000 metres, 3,200 i 6,200 quilòmetres i que ha fet les delícies dels amants del btt, ha començat a les 9 el matí amb les categories de promoció. S’han disputat 5 curses des de categoria Prebenjamí fins a Infantils. 

Els guanyadors en aquestes categories han estat:

  • Prebenjamins: Marc Bragulat (Irontech-Tecnic-Ambisist) / Cesca Comas (Cromoly Bikes)
  • Benjamins: Ruben Caballero (Bike Garraf) / Zaira Garcia (Jufré-ETB)
  • Principiants: Jan Casanovas (Jufré-ETB) / Aina Sanchez (Irontech-Tecnic-Ambisist)
  • Alevins: Aleix Casanovas (Jufré-ETB) / Mireia Padros (Bicicletes Segú)
  • Infantils: Adrià Franquesa (Jufré-ETB) / Laia Cercuns (Jufré-ETB)

Tots els participants de promoció han rebut un buff, obsequi de l’organitzador. 

Després han començat les curses de categories superiors, ja disputant-se en el circuit més llarg de 6,200 quilòmetres. 
En primer lloc, en categoria Júnior s’ha imposat Martí Cateura (Coluer-Ixcor), encara que la cursa ha estat guanyada pel imcombustible Tomàs Misser (Orbea), primer Master 40. En categoria fèmines segueix el domini per part de Laura Terrades (Irontech-Ambisist Fornells), que continua ferma en el seu liderat i Júlia Ribas en categoria Fèmina Sub23. Amàlia Aguilar ha estat la primera Fèmina Master

En segon lloc, i en categoria cadet Juan Pérez (La Torreta Bike) s’ha imposat i Francesc Julià (Matadepera) en Màster50, que els permet seguir liders a les seves categories. Per la seva banda Ivette Espinar (Coluer-Ixcor) s’ha imposat entre les Fèmines Junior, consolidant també el seu liderat. 

A la darrera cursa de les 10 del matí, Nerea Marfíl (Bicistoni) s’ha imposat en categoria Fèmina Cadet, tot i que el guanyador d’aquesta cursa ha estat Joaquim Esparreguera (Gerunda). Esparreguera és el lider i Claudia Vives és la lider de la categoria Fèmina Cadet.

A les 11:45 s’ha donat la sortida a la prova de categoria Èlit que ha estat guanyada per Francesc Freixer (Esteve) que li ha permés posar-se líder de la competició amb 270 punts per davant de Narcís López (Biking Point), tercer avui i lider fins ara. En segona posició ha estat Jaume Casals (Scott). En Sub23 es manté lider Gerard Blanch (Massi Tbikes Amunt) que amb la seva primera posició avui, consolida el seu liderat en aquesta categoria. Per la seva banda en Màster 30 Eloi Batllori (Medinyà) també es referma en la primera posició. 

Tots els liders han rebut el seu corresponent maillot que subministra l’empresa Tàctic Sport, i molts corredors han rebut obsequis sortejats i donats per l’empresa Olympia2.

L’Open Girona Btt 2018- Càrniques Celrà segueix dissabte vinent 2 de juny a la localitat de Sant Hilari Sacalm. En aquesta cursa es disputarà el Campionat Provincial de Girona, per les categories superiors de Cadets a Màster60. La promoció tindrà el seu Campionat a la Tramunkids que es disputarà a la tardor a la ciutat de Girona. 

Classificacions completes Quart