Santa Susanna coronarà els nous líders de la Copa Catalana

11/04/2018
BTT

Santa Susanna coronarà els nous líders de la Copa Catalana

La Copa Catalana Internacional Biking Point fa parada a Santa Susanna aquest cap de setmana, tercera prova del certàmen després de Banyoles i Corró d'Amunt, i inevitablement suposarà una canvi de líders tant en categoria masculina com en fèmines, ja que el francés Koretzky i l'alemanya Brandau, guayadors a Banyoles, són ara els qui encapçalen el campionat mercès a les seves victòries a Banyoles, la prova que otorgava més punts i la més internacional. Entre els i les principals outsiders a aquest liderat hi seran Ismael Ventura (ESMTB.com) i Ever Alejandro Gómez (Olympia), que ja saben el que es trionfar a la Copa Catalana Internacional, mentre que en fèmines Magda Duran (Massi) pot ser la rival a batre. 

El recorregut de Santa Susanna oferirà als bikers un traçat divertit i amb tot tipus de terrenys, sense dificultats extremes però on hi haurà espai per a tot tipus de corredors, en un entorn natural privilegiat que ofereix un escenari perfecte per a una prova d'aquest calibre. Pel que fa a la competició, estrictament, tornarà a dividir-se en 3 sortides per donar el màxim de llibertat possible a totes les categories. La primera d'elles a les 9:15, la següent a les 10:40 i l'última a les 12:30.

Santa Susanna serà la primera de les 3 proves de la Copa Catalana Internacional osCommerce que se celebraran en tot just menys d'1 mes. Vall de Lord serà la següent parada, i la primera amb prova contrarellotge (28 i 29 d'abril) i Barcelona (6 de maig) suposarà el retorn de la Super Cup Massi. 

[Foto crèdits: Ocisport]