Sant Hilari Sacalm, escenari de l'Open i campionat provincial de Girona BTT

29/05/2018
BTT

Sant Hilari Sacalm, escenari de l'Open i campionat provincial de Girona BTT

Aquest proper dissabte 2 de juny continua l'Open BTT Girona 2018-Càrniques Celrà, a la localitat selvatana de Sant Hilari Sacalm. Pep Permañé, i el seu equip han preparat un circuit exigent, per la quarta cursa del certamen gironí que començarà a definir els líders en les respectives categories a falta de la prova final a Fornells de la Selva.
 
La prova també servirà per la disputa del Campionat Provincial de Girona, que buscarà els millors corredors gironins per les categories superiors de Cadets a Master 60. La promoció tindrà el seu Campionat Escolar Gironí a la Tramunkids.
 
La cursa es disputarà en circuits situats al voltant del pavelló esportiu. En les proves de la Kids Cup, prebenjamins i benjamins recorreran un circuit de 800m, de principiants a infantils un de 2 quilòmetres, i les proves de l'Open un de 5,3. Els horaris seran de tarda:
  • 15:00 h 1a sortida:  Categories de promoció (Kids Cup)
  • 16:00 h 2a sortida: Categories Junior, M40, Fem Elit, Fem Sub23,Fem M30, Cadets, Fem Junior, M50, M60, Fem Cadet
  • 16:15 h Lliurament de premis categories 1ª sortida
  • 17:45 h 3a Sortida: Categories Elit-Sub23, M30
  • 18:00 h Lliurament de premis categories 2ª sortida
  • 19:45 h Lliurament de premis categories 3ª sortida
En l’apartat esportiu, després de la cursa de Quart, els líders en categoria Elit són Francesc Freixer (Esteve) i Laura Terradas (Irontech-Tecnic-Ambisist).  La organització ha previst una zona d’aparcament, de dutxes i de rentat de bicicletes al pavelló. També recordem que durant els lliuraments de premis s’aniran fent els sortejos de diferents productes ciclistes cedits per l’empresa Olympia 2.
 
Recordem que s’ha de portar el dorsal únic, que serveix per a tots els Opens de BTT de Catalunya. Després de la cursa de Sant Hilari, quedarà la resolució del Campionat que es farà el dia 8 de juliol, a Fornells de la Selva (Tota la informació de l'Open Girona-Càrniques Celrà 2018).
 
Tota la informació de la prova i inscripcions: Open BTT Girona i Kids Cup.