L'Open Girona BTT s'acaba a Fornells de la Selva

04/07/2018
BTT

L'Open Girona BTT s'acaba a Fornells de la Selva

El proper diumenge 8 de juliol finalitzarà el l'Open Girona BTT–Càrniques Celrà, amb una cinquena i definitiva cursa que es disputarà a Fornells de la Selva, en circuits situats al voltant de la zona esportiva. Fidels als seus principis, el Club BTT Fornells ha preparat dos tipus de circuit que permetran fer les curses de promoció de manera més separada. D’aquesta manera les carreres de promoció i de grans seran simultànies, començant a les 9:30 hores, amb la categoria Infantil.

Cap a les 13:00 hores tindran lloc els pòdiums finals de Promoció i després amb la resta de categories. En aquests pòdiums, els guanyadors de la cursa de Fornells rebran els seus trofeus i els guanyadors absoluts de cada categoria rebran el reconeixement per la General del Campionat amb els seus mallots corresponents donats per l’empresa Tactic Sport, col·laboradora del Campionat i el reconeixement preparat per l’ocasió per la Federació Catalana de Ciclisme i Càrniques Celrà.

Els tres circuits previstos tenen 7 quilòmetres pels grans, en un circuit que combina tècnica i trams trencacames, un circuit de 2 quilòmetres pels Principiants i Alevins i un d’1 quilòmetre o 500 metres pels més petits. Les inscripcions ja es poden fer on-line (inscripcions), i la primera sortida serà a les 9:30 h, amb els corredors Infantils que faran el circuit dels grans, amb un start-lap. 

En l’apartat esportiu, després de la quarta cursa de Sant Hilari, els líders de la competició són Francesc Freixer (Esteve) en Elit Masculí, que haurà de fer un darrer esforç per mantenir el marge amb Narcís Lopes, i Laura Terradas (Irontech-Tecnic-Ambisist) en categories Fèmina Elit que ja s’ha guanyat la primera posició a la general. En canvi, en categoria Sub23, Julia Ribas (Catema.Cat) s’ha assegurat la primera posició, mentre que en nois, Gerard Blanch (Massi) i Xavier Ariza (La Torreta Bike) se la disputaran. En categoria Júnior, Martí Cateura (Coluer-Ixcor) assolirà la primera posició, i en noies Alba Malagón (Artsport-Ceramic de Luxe) i Ivette Espinar (Coluer-Ixcor) s’ho jugaran en aquesta última prova, sense perdre de vista a Ainhoa Aguilar (La Torreta BIke).  

L’organització ha previst una zona d’aparcament, de dutxes i de rentat de bicicletes al pavelló. També recordem que al llarg del matí s’aniran fent els sortejos de productes ciclistes cedits per l’empresa Olympia 2, que s’entregaran després de cadascuna de les cerimònies protocolàries.  Per tal de poder participar s’ha de portar el dorsal únic, que serveix per a tots els opens de BTT de Catalunya.