La Cerdanya marcarà el destí de les MTB Challenge Series

01/06/2018
BTT

La Cerdanya marcarà el destí de les MTB Challenge Series

La vall de la Cerdanya és l'escenari escollit aquest diumenge per tancar la trilogia de les MTB Challenge Series by Klassmark Bike després de les proves de l'Empordà i el Gironès.
 
Més de 600 ciclistes prendran la sortida d'una Cerdanya MTB Challenge que oferirà dos recorreguts als seus participants, tot plegat amb l'epicentre a Puigcerdà. La Marathon, prova reina d'aquestes MTB Challenge Series, proposarà un recorregut de 77 quilòmetres i 2000 metres de desnivell positiu, amb un itinerari que acaricia els 2000 metres d'altitud a l'estació nòrdica Guils Fontanera. 
 
Ricard Calmet (The Cyclery) arriba llançat a Cerdanya per succeir a Oriol Colomé (Esteve Team) en el palmarès del circuit de Klassmark Bike. Marc Donadeu (Scott-Taymory) i Carlos Portilla (Biking Point) es postulen com a alternatives a la classificació general; Guillem Cassú (Radikal Bikes), Roger Argelaguer (Fasol Bikes) i Adrià Noguera (BUFF Scott) s'uneixen a la festa a la recerca de la victòria parcial a Puigcerdà. La Cerdanya també viurà l'últim duel entre Sílvia Roura (Esteve Team) i Tina Castanyer (Lliça d'Amunt CC). En joc el guardó de les MTB Challenge Series. Núria Surià (Surià Bicis), Janette Solsona (CC Bici 3.0) i Inés Rodríguez (Bike Garraf) elevaran el nivell d'una prova amb moltes candidates a la victòria.
 
Klassmark Bike també donava l'opció de participar en la distància Marathon en format equip. Després de les dues primeres carreres, la parella masculina David Martí i Narcís Pujol (Surià Bicis Tomàs Bellès), la mixta Núria Lauco i Alex Albalà (BH Concept BCN Sotre) i la femenina Silvia Vilardell i Laia Riera (Vincles-Monbike) estan a un sol pas de la glòria. A més volen fer-ho per la porta gran, lluitant per la victòria.
 
El Rally serà la germana petita de la Cerdanya MTB Challenge. Un itinerari de 42 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu que ressegueix part del recorregut de la Marathon. Jordi Soldevila (CC Arbúcies) i Natalia Cebrià (Surià Bicis) tenen moltes opcions de sortir airosos de la tercera i última prova de les MTB Challenge Series. No obstant això, noms com Max Valls, Jordi Pou (Radikal Bikes) o Anna Cornellà (Radikal Bikes) estan decidits a discutir la general. En aquesta distància també trobaran el seu forat les e-bikes, amb una classificació paral·lela.
 
Més info de la prova