Sant Gregori, propera cita de la Copa Catalunya BTT Infantil

30/04/2024
BTT

Sant Gregori, propera cita de la Copa Catalunya BTT Infantil

L’escola de ciclisme Sant Gregori i El Llémena organitza un any més una prova de la Copa Catalunya BTT Infantil, que es viurà aquest dissabte 4 de maig a Sant Gregori (Gironès).

La jornada reunirà les categories infantil, aleví, principiant, benjamí i prebenjamí amb un programa de competició que arrencarà a les 14h. El circuit, adaptat a cada categoria, anirà entre els 270 metres de prebenjamins fins als 3.400 metres infantils, i també variarà el nombre de voltes, entre dues i quatre. Les inscripcions per a la prova estaran obertes fins el dimarts 30 d’abril a la mitjanit. L’any passat, la competició va reunir més de 200 participants entre totes les categories.

Amb la disputa d’aquesta prova, el calendari de Copa Catalunya superarà ja la meitat del calendari amb les proves disputades a Vilajuïga, Altafulla, El Vendrell, Almacelles i Malgrat de Mar. Restaran encara quatre proves més que seran a Juneda (18 de maig), Vic (25 de maig), Tortosa (1 de juny), amb disputa del Campionat de Catalunya, i Fornells de la Selva (16 de juny).