Les categories de promoció reprenen la Liga Catalana de Pista al Velòdrom d’Horta

21/04/2024
Pista

Les categories de promoció reprenen la Liga Catalana de Pista al Velòdrom d’Horta

Després de dos mesos d’aturada, la Lliga Catalana de Pista ha tornat arrencar aquest dissabte 20 d’abril amb una jornada per a les categories més petites al Velòdrom Municipal d’Horta – Miquel Poblet de Barcelona. La matinal organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme va comptar amb 35 inscrits de les categories principiant, aleví i infantil.

La jornada va arrencar amb una cronogimcana que constava de ziga-zaga simple i doble, pas d’alçada, surplace, revolts, pas estret i esprint, una modalitat que vol ajudar a millorar la tècnica dels més petits i petites. A continuació, es van disputar les proves de 250m, hàndicap, eliminació, longuest lap i keirin, deixant una classificació final d’òmnium. Aleix Moreno (PC Baix Ebre) va aconseguir la victòria infantil després de ser el més regular i acabar totes les proves entre els tres primers, mentre que Berta Benisa (Ataraxia Club Ciclista) va ser la millor fèmina.

Amb la disputa d’aquesta matinal es torna a activar un calendari català de pista per a les categories de formació que tindrà la següent cita el dimecres 1 de maig a Mont-Roig i ja té la mirada posada en el Campionat de Catalunya de Promoció que es disputarà el dissabte 4 de maig al Velòdrom de Mataró.