El Trofeu Festes Majors d’Amposta reuneix més d’un centenar de màsters

20/08/2023
Carretera

Més d’un centenar de corredors de categoria màster van participar aquest dissabte 19 d’agost al Trofeu Festes Majors d’Amposta, un dels clàssics del calendari estival organitzat pel Club Joves Ciclistes d'Amposta coincidint amb la festivitat de la capital del Montsià.

Un circuit urbà de 2,3 quilòmetres va ser l’escenari de la prova fins completar els 70 quilòmetres totals del recorregut. La victòria va ser per al màster 40 Sergio Pascual (RCB Motor Begues), que tanca una setmana perfecte després d’imposar-se el dimarts al Premi Festa Major de Malgrat de Mar. Pascual es va imposar en solitari i amb 7 segons de marge sobre el seu company d’equip Josep Oriola (RCB Motor Begues) i el màster 50 Ismael Cervera (Orquin GD), que van completar el podi absolut.

El calendari de Copa Catalana Màster i Fèmines Màster es reprendrà el 3 de setembre amb dos fronts oberts, la 85a Cursa Ciclista de Festa Major de Santa Coloma de Gramanet per a totes les categories màster i la 1a Cursa femenina Festa Major de Sants per a les categories màster femenines.