Sergi Llongueras i Andrea Pérez guanyen la Copa Catalana Trial 2023

20/06/2023
Trial

Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental) va acollir aquest diumenge 18 de juny la segona i darrera prova de la Copa Catalana de Trial 2023, que s’havia iniciat el 14 de maig a Torredembarra. La prova es va disputar a les instal·lacions de Trial Evolution, organitzador de la jornada, i va reunir un centenar de participants en les diferents categories, des de formació fins a elit i màster.

A les 9 del matí es va iniciar la jornada amb les competicions paral·leles de categoria open i R3, i les proves s’anaven succeint a mesura que acabaven. En categoria elit masculina la victòria va ser per a Sergi Llongueras (CC Escola Trial Òrrius), que va ser el més regular i es va emportar la victòria per davant de Martí Vayreda (CC Olot) i Victor Pérez (CC Trencacames). Llongueras, que fa una setmana va aconseguir el bronze al Campionat d’Espanya de 26’’, s’adjudica així la victòria global de la Copa Catalana de Trial 2023 després d’haver-se imposat a les dues proves puntuables.

En la categoria absoluta femenina, la victòria va ser per a Andrea Pérez, que va liderar el doblet del club organitzador, el CC Trencacames, que també va situar Mònica Castellà en segona posició. La darrera plaça de podi a Sant Antoni de Vilamajor va ser per a Paula Cuesta (Corbera Motoclub). Amb aquesta victòria, Pérez també s’adjudica la general de la Copa Catalana amb un total de 57 punts i ho fa tan sols una setmana més tard de proclamar-se campiona d'Espanya en categoria 12-15 anys. Andrea Pérez havia aconseguit la segona posició a Torredembarra per darrera d’Alba Riera i en la segona prova del calendari ha aprofitat l’absència de la jove osonenca per imposar-se a la classificació global.