La Marxa BTT Hivernal de Campllong obre diumenge la temporada 2022 a Girona

23/01/2022
Pedalades

La Marxa BTT Hivernal de Campllong obre diumenge la temporada 2022 a Girona

La 4a edició de la Hivernal de Campllong que farà de nou un homenatge al company desaparegut Joan Vergara, serà la primera prova de la nova temporada 2022 a la demarcació de Girona, que es disputarà aquest proper diumenge 30 de gener. 

L’Associació Esportiva Campllong ha preparat després d’un any de descans obligat per la situació sanitària dos recorreguts, un de 38 km amb uns 1200 metres de desnivell i d’un nivell més tècnic, i un segon circuit més curt de 25 km amb un desnivell de 600 metres, tots dos situats a la zona de les Gavarres, ciclable, i que segur que farà gaudir molt als participants. El recorregut passa per molts corriols, trialeres amb sortida i arribada a Campllong. 

La participació està limitada a 350 participants. Les inscripcions només es poden fer a través de la web de Dsport (Enllaç a inscripcions) i els preus d’inscripció són: 15€ Federats i 18€ No federats. La recollida de les plaques es podrá fer al pavelló de Campllong el dia de la cursa entre 7:30 i 8:30 o si es prefereix el dia abans 29 de gener de 17-19h.

La sortida de la prova serà a les 9:00h categoria e-bikes, i a les 09:15h la marxa, neutralitzada des del pavelló de Campllong. 

Hi haurà un bon esmorzar al final del recorregut, dutxes, zona de carpes, rentat de bicicletes, expositors i sorteig de varis regals dels patrocinadors de la prova. La marxa no serà competitiva i no hi haurà entrega de trofeus.