Vilajuïga obre la segona part de l'Open Escolar Girona BTT

21/01/2019

Vilajuïga obre la segona part de l'Open Escolar Girona BTT

Vilajuïga, que ens té acostumats a donar suport al ciclisme de base tant de carretera com de BTT, serà l’encarregada de reiniciar la segona part del Open Escolar Girona Kids by Sea Otter Europe, en què hi participen nens i nenes des de categoria prebenjamí fins a cadets. El Club Ciclista Vilajuïga ha preparat dues proves, les dues per parelles, una de resistència i una contrarellotge.
 
Aquesta prova, que ja es feia anteriorment a la població alt-empordanesa, reprendrà l'Open que es va aturar amb l’arribada de les festes de Nadal després de les proves de Banyoles, Vulpellac, Torroella de Montgrí i Sant Gregori disputades al final de 2018. Finalment, aquesta segona part tindrà tres curses més, amb el calendari següent, després d'aquesta cita de Vilajuïga: Fornells de la Selva (17 de febrer, del Escola BTT Fornells de La Selva) i Girona (16 de març, organitzat per l'Escola de ciclisme de Girona).
 
L’objectiu continua sent, per una banda, donar activitats a les escoles en uns mesos en què la temporada oficial de curses no està activa, i també intentar acostar des de les mateixes escoles ciclistes el nostre esport a les escoles d’ensenyament de les poblacions que acullen aquestes activitats per donar l’oportunitat a nous possibles ciclistes per provar aquest esport. Aquest segon objectiu s’està treballant, ja que s’ha contactat amb diferents escoles de la zona i amb els responsables de l’assignatura per donar-los informació i aconseguir la participació de més nens i nenes a les proves. 
 
Com sempre, destaquem el suport de les diferents escoles, que ben segur vindran a participar en aquesta jornada lúdico-festiva, així com el suport de Sea Otter Europe a través d'Ocisport, Radikal Bikes i també Autopodium, que s’han sumat en aquesta nova iniciativa per potenciar la nostra base ciclista.