Breda agafa el relleu al GP BTT La Selva amb la Crematorrons

15/01/2019
BTT

Breda agafa el relleu al GP BTT La Selva amb la Crematorrons

El proper diumenge, 20 de gener el Club Ciclista Breda organitza la segona cursa del Campionat de BTT Gran Premi La Selva. Després d’arrencar el campionat gironí la setmana passada amb una bona avaluació dels recorreguts, li tocarà el torn a Breda que agafarà el relleu de Riudarenes. Com la setmana passada, el format de la prova es manté amb els dos circuits de volta curta i volta llarga, i amb la cursa per e-bikes, que poden portar una bateria de 504 wh.  A més, els cicloturistes i corredors no federats podran fer la seva marxa de BTT particular.
 
El recorregut llarg és de 32,500 quilòmetres i un desnivell positiu de 1110 metres, i pel que fa al curt, en sortiran 22 quilòmetres, amb un desnivell positiu 665 metres. Aquesta setmana es combinarà els trams de corriols, amb pujades i single tracks, tot gaudint dels boscos sota el castell de Montsoriu.  La concentració per la sortida serà al Parc Miranda, al costat de la Plaça Lluís Companys, i l’arribada estarà situada a la zona esportiva on els ciclistes podran recuperar forces. 
 
Recordem que les inscripcions estan obertes  i es tancaran el dijous a les 24h, tot i que es podran fer inscripcions amb un augment de preu. S’utilitzarà el mateix dorsal per tot l'Open, per tant els que hagin participat a la primera cursa cal que portin el dorsal. A nivell esportiu, recordem que donat que estem en fase de tramitació de les llicencies 2019, els corredors que van participar a la primera cursa però no tenien llicencia podran recuperar els punts que els hi pertocaven per la seva classificació. Aquest punt només es farà entre aquesta primera i segona cursa.
 
 
Els horaris de sortida de cada cursa, així com la confirmació dels participants i recollides de les plaques són els següents:
  • 7:30 a 8:30h:      Recollida de dorsals i control de llicencies 
  • 9:15h:              1ª sortida  cursa. Categoria e-Bikes (bateria de 504 w)   Control de bicicletes 8:30-9:00
  • 09:30h: 2ªsortida:  Volta Llarga (categories Junior, Sub23/Elit, Màster 30, Màster 40, Fèmines Elit/Màster)
  • 09:30h: 3ª Sortida Volta Curta (categories Cadets, Màster 50+, Fèmines Cadet/Junior)
  • 13:00h:  Lliurament de premis
  • Inscripcions a la Crematorrons BTT de Breda.