La Scott Marathon Cup BTT estrena categoria UCI internacional el 2019

23/10/2018
Marató

La Scott Marathon Cup BTT estrena categoria UCI internacional el 2019

La Scott Marathon Cup BTT, pionera en l'aposta pel format de proves de llarga distància en un certamen de diverses curses, s'ha consolidat i s'accentuarà el 2019 amb l'arribada d'una nova i espectacular prova a Cambrils, la primera vegada que comptarà amb una carrera a la província de Tarragona. A més, després d'anys disputant com un campionat de caràcter nacional, el campionat dóna el salt internacional i dues de les seves proves estaran inscrites en el calendari UCI, dins de les UCI Marathon Series, el segell de referència dins d'aquest tipus de proves. Amb això hi haurà nous avantatges per als corredor, des del repartiment de punts per als rànquings mundials a la garantia d'organització que ofereix una prova UCI, sense oblidar l'arribada dels premis en metàl·lic.
 
Així doncs, a les quatre seus de 2018 s'hi unirà la ja esmentada cita de Cambrils, que serà la segona prova del campionat. La resta de proves es mantenen, arrencant la temporada a Mediona el 10 de febrer, per passar a la cita de Cambrils que suposarà el debut internacional del campionat el 24 de març sent part de les UCI Marathon Series. L'1 de juny tindrà lloc la següent prova amb l'estat d'UCI Marathon Series, que formarà part del gran festival de la bicicleta què és la Sea Otter Europe de Girona. El certamen seguirà en un entorn inigualable, la Vall de Boí, en una competició que es desenvoluparà en el marc del BUFF® Mountain Festival, el 14 de juliol. La Scott Marathon Cup es tancarà en una de les seves seus més emblemàtiques el 8 de setembre amb motiu de la cursa de Fonollosa.

Per tant, les cinc cites del calendari recorreran des dels Pirineus a la costa, passant per Girona i la zona interior. Curses amb recorreguts en línia en què tenen cabuda tots els bikers ja que la Marathon Cup repetirà les seves quatre opcions de participació. Hi haurà dos recorreguts en cada cursa i dins de cada recorregut podràs apuntar-te a la categoria PRO si el teu objectiu és lluitar per una bona posició, o al OPEN si el teu repte és gaudir sense pressió dels millors recorreguts de BTT de cadascuna de les zones que visitarà la Scott Marathon Cup.
 
Calendari complet Scott Marathon Cup BTT 2019:

  • Sant Joan de Mediona (10 de febrer)
  • Cambrils (24 de març - categoria UCI C3)
  • Girona Sea Otter Europe (1 de juny - categoria UCI C3)
  • Vall de Boí BUFF Mountain Festival  (14 de juliol)
  • Fonollosa (8 de setembre)

La Copa Catalana Internacional BTT confirma un gran calendari 2019