Entra en escena la Costa Daurada Bike Race

19/10/2018
BTT

Entra en escena la Costa Daurada Bike Race

La Costa Daurada Bike Race s'iniciava avui i durant tot el cap de setmana acollirà als ciclistes a Monroig Miami Platja, centre neuràlgic de la prova.

Es tracta d'una Volta de 3 etapes que tenia previst el seu inici aquesta tarda a partir de les 15h amb una primera presa de contacte amb una crono de 15kms i 500m de desnivell positiu del Camping Els Prats fins a l'Ermita de Montorig del Camp, però que degut a les recomanacions de protecció civil la organització ha cancel·lat. Dissabte hi haurà una etapa tipus marathon amb sortida i arribada a Miami Platja, amb un total de 73kms i 1900m de desnivell acumulat que discorrerà per les comarques interiors de Tarragona, amb una dificultat tècnica mitjana. La segona i última etapa tindrà com inici i final Els Prats Village, serà més rodadora i tindrà 56km i 1270m de desnviell, passant per Duesaigües i Vilanova d'Escronalbou.

La prova, que ha estat apadrinada pel conegut ciclista Milton Ramos, compta amb nombrosos serveis complementaris pels ciclistes, com possibilitat d'accedir a l'allotjament, packs de mecànica, avituallaments i menjars post-cursa.

Més informació a http://www.costadauradabikerace.com