Guissona, segona cita de la Copa Catalana de ciclocròss

19/10/2018
Ciclocròs

Guissona, segona cita de la Copa Catalana de ciclocròss

La vila lleidatana de Guissona acollirà aquest diumenge la segona cita de la Copa Catalana de Ciclocròss, en la 4a edició del Ciclocròss Vila de Guissona que organitza el club ciclista de la mateixa localitat, la única en territori lleidatà d'aquest calendari.

Enguany la prova també la disputaran categories de promoció (que poden còrrer amb btt fins a cadets). Ja són una cinquantena els inscrits en aquestes categories de base, que es disputaran a primera hora del matí amb una durada adptada a cada categoria.

En les categories de competició a partir de cadet, l'organització continua apostant pel circuit de 2'5 kms similar al de edicions passades i sortida al Passeig de Passarell. Enguany, però, amb les pluges dels darrers dies s'espera que la pols no sigui protagonista. Les xifres d'inscrits tornen a vorejar els 200, similars a edicions passades, i han confirmat la seva presència especialistes com Isaac Simon o Jordina Muntadas, qui va vèncer ja en la primera prova del calendari a Sant Fruitós.