Gran festa de la BMX a la prova de la Mercè-Barcelona

01/10/2018
BMX

L’associació XL-BMX va organitzar la segona prova puntuable del 35è Trofeu de la Generalitat aquest passat cap de setmana i, tot i que la participació no va ser massa elevada, es va viure una gran festa al circuit de BMX del velòdrom.

A les 11h del matí es van iniciar les curses sense cap ensurt important, i amb la participació destacada de Gabri Avellaneda (Campió d’Europa de 15 anys) i de Miquel Hernández (4t del món en la categoria cruiser 14 anys), dos corredors amb una gran projecció que venen a competir per motivar els ciclistes més petits.

Va haver-hi molta lluita en les curses de totes les categories, gràcies en part a les modificacions en el circuit portades a terme per la organització abans de la cursa.

La fàbrica de bicicletes Monty, que feia el seu 35è aniversari, va organitzar durant tot el matí uns tallers on tot el públic assistent va poder provar les seevs bicis. Va acabar el matí amb una exhibició dels pilots de Monty.

[Foto crèdits: XL-BMX]