Gilabert guanya a Sant Vicenç i Hidalgo s'endú la Copa Catalana Cadet

23/09/2018

El 29è Campionat Comarcal del Baix Llobregat de Sant Vicenç dels Horts disputat aquest dissabte 22 de setembre al Polígon de La Barruana de la localitat llobregatina fou també la darrera prova puntuable de la Copa Catalana Cadet de carretera, que al llarg de l'any s'ha vingut disputant amb un total de 16 curses.

Aquesta darrera cita comptava amb un circuit  d'1,7 quilòmetres al que calia donar diverses voltes fins assolir els 45kms previstos per la organització de la Penya Ciclista Bons Amics. En aquesta ocasió, es va imposar Arnau Gilabert (Autocars Sagalés) per davant del seu company d'equip Josep Beneito, completant el podi Joan Marín (Quadris Trek Sant Boi). El cadet de primer any Martí Hidalgo (Tot Net Terrassa) va acabar en 6a posició i es va endur la general final de la Copa Catalana, després de liderar-la bona part de l'any, especialment després d'endur-se el campionat de Catalunya de la categoria a Sant Julià de Vilatorta.

La prova també va servir de tancament de la Copa Catalana de fèmines en les categories cadet i júnior. La vencedora de la general en categoria cadet, Laia Burdoy (Catema.cat) també va ser la primera fèmina a Sant Vicenç dels Horts, mentre que les júniors que han encapçalat la general de la Copa Catalana (Ariana Gilabert, Alexandra Moreno i Mireia Trias) van ser absents donada la seva convocatòria per la selecció espanyola als Mundials de ciclisme de carretera d'Innsbruck (Àustria).