Arriba la 12a edició de les 2 Hores de Resistència BTT de Masies de Roda

19/09/2018
Resistència

Arriba la 12a edició de les 2 Hores de Resistència BTT de Masies de Roda

Aquest dissabte dia 22 de setembre arriba la 12a edició de les 2 Hores de Resistència amb BTT de les Masies de Roda. A partir de les les 17,00 hores, al camp de futbol de les Masies de Roda es celebrarà una nova edició de la prova, amb un recorregut preparat a consciència sense deixar cap detall al atzar: zones peraltades, salts, baixades, pujades, etc... tot un circuit "de Copa del Món", tal com es defineix des del club organitzador BTT Cases Noves.

La jornada comptarà amb importants premis en metàl·lic per als guanyadors, trofeus i pernils per a totes les categories. Les inscripcions, tot i que segueixen obertes fins el divendres a les 15,30 hores a la pàgina web www.bttcasesnoves.com, també es podran realitzar una hora abans de la prova.

A banda, repetint la experiència interactiva de l’any passat, el públic també podrà participar. Serà a través d'Instagram, on es podran penjar les fotografies que vulguin de la prova, etiquetant les publicacions amb l'etiqueta #2hbttcasesnoves18, i d'entre tots els participants, un guanyador s’emportarà un pernil.