La Copa Catalunya infantil de carretera retorna a Andorra

31/08/2018
Carretera

La Copa Catalunya infantil de carretera retorna a Andorra

El calendari de la Copa Catalunya infantil de carretera arriba a la seva 13a prova en disputa al 2n Trofeu Ciclista Comú d'Escaldes-Engordany - GP Joaquim Purito Rodriguez, on hi participaran els i les ciclistes de les categories prebenjamins a infantils.

La sortida es realitzarà al carrer dels Veedors del comú d'Escaldes-Engordany andorrà, i al circuit de 1 km es donaran diverses voltes en funció de cada categoria: prebenjamins 2 voltes amb sortida a les 10h, benjamins 4 voltes amb sortida també a les 10h, principiants 6 voltes amb sortida a les 11h, alevins 10 voltes amb sortida a les 11.30h, i infantils 20 voltes amb sortida a les 12.15h. Després de l'entrega de trofeus i premis, hi haurà una hamburguesada popular. Les inscripcions seran obertes fins aquest migdia en aquest enllaç.

En les classificacions generals, l'Aleix Moreno (Baix Ebre PC) i l'Izan Delgado (EC Vallès) estan empatats al capdavant dels benjamins masculins, mentre que en fèmines Ivet alcaraz (Tot Net Terrassa) lidera amb comoditat. En categoria principiants masculins també tenim un empat en el liderat entre Eloi Ramos (CE Muntanya) i Eric Delgado (EC Vallès), igual que succeeix en les fèmines entre Iria Arboleas (Tot-Net Terrassa) i Ingrid Esteban (Noel Tadesan). En categoria aleví masculina, Adrià Garmendia (EC Vallès) lidera mab autoritat, i en fèmines Ainara Inarejos (EC Vallès) compta també amb una gran avantatge. Per últim, en la categoria infatil masculina Oriol Alcaraz (Tot-Net Terrassa) és el lider destacat, i en fèmines també lidera amb autoritat Estefania Jimenez (EC Vallès).