Gran matinal de BTT al Bikepark Bauhaus Torredembarra

23/07/2018
BTT

L'avantpenútlima prova de la Copa Catalunya de BTT infantil es va disputar dissabte al Bikepark Bauhaus Torredembarra, amb un circuit amb poc desnivell però molt tècnic que va fer que aquest esdevingués força exigent i tots els participants s'haguéssin de diferenciar amb l'habilitat tècnica, tot i que el circuit per a les categories superiors tenia una part més rodadora. S'hi van reunir 100 participants de tota Catalunya en les diferents categories.

A la categoria dels més petits, els PreBenjamins, amb un circuit de 600 metres i dues voltes el guanyador masculí va ser Marcel Costa del club Bike Garraf, seguit de Arnau Alcalà i Nil Molano (Tot Marxa). En fémines la guanyadora va ser Berta Montero de la Penya ciclista Montroig, seguida d'Arlet Carrillo (Tot Vici) i Noemí Faro (Comprarbici).

En Benjamins, realitzaven el mateix circuit però a 3 voltes i amb alguna dificultat tècnica afegida, el guanyador va ser Ruben Caballero del Bike Garraf, seguit ben d'aprop de Martí Collell (Jufré Vic ETB) i Sergio Garcia (Amunt CC). En fémines Beth Risalde (Montroig PC) va ser la guanyadora seguida de Nahla Veltman (Bike Garraf) i Anna Carreras (Tot Net Terrassa).

En Principiants, ja realitzant el circuit llarg de 1800metres, Marc Faro del Bauhaus Comprarbici Bikepark Torredembarra que corria a casa, va guanyar amb solvència amb 1' d'avantatge sobre la resta de classificats. Segon va ser Jan Casanovas i tercer Marc Albadalejo, ambdós del Jufré Vic ETB. Ara Marc Faro és líder de la general a falta de dues proves. En fèmines la guanyadora va ser Noelia Vergara de l'Amunt CC seguida de Laia Rodriguez (La Torreta Bike) i Aina Sánchez (Irontech Tecnic Ambisist).

En Alevins, Aleix Casanovas del Jufré Vic ETB es va imposar amb mig munut d'avantatge sobre Martí Carrillo (Tot Vici) i tercer va ser  Cesar Da Cunya (ACA Kids Cup). En fémines  Laia Galbany de l'Amunt CC va guanyar amb un minut sobre Tania Pozo (Bike Garraf) i Mireia Padros (Bicicletes Segú).

A la màxima categoria de la Copa Catalana infantil BTT, categoria infantil, hi va haver una cursa molt espectacular amb una sortida explosiva i un ritme força alt tota la cursa, consistent amb 6 voltes al circuit de 1800 metres. Es va imposar Oriol Alcaraz del Tot-net Terrassa, seguit de Miquel Morales (La Torreta Bike) i M. Angel Vellido (Comarques de Lleida). En fémines Marta Cano (Bike Garraf) va guanyar amb solvència sobre Zaira Boter (amunt CC) i Nicole Castillo (Corvi Team).

Ara, pausa estival en la competició, que es decidirà al mes de setembre amb les dues proves que resten del calendari: el 15/09 a la Roca del Vallés i el 22/09 al GP One to One.