Torredembarra seu de l'avantpenúltima prova de la Copa Catalunya infantil

19/07/2018
BTT

Torredembarra seu de l'avantpenúltima prova de la Copa Catalunya infantil

El Bike Park Costa Daurada de Torredembarra acollirà aquest proper dissabte l'avantpenúltima prova de l'ampli calendari 2018 de la Copa Catalunya infantil BTT, on hi participaran les categories de promoció des de prebenjamins fins a infantils.

La organització, experimentada en la rganitzaci´ó de diversos esdeveniments durant tot l'any, ha preparat un circuit exigent i divertit en les instal·lacions del Bike Park tarragoní, amb un circuit de 2 kms al que els prebenjamins donaran 1 volta, els benjamins 2, principiants 4, alevins 5 i infantils 7. LA primera sortida està programada per les 09h30 i la darrera a les 12h00, essent l'entrega de premis i trofeus al finalitzar la darrera cursa.

A la classificació general de la categoria prebenjamins, Laia Bragulat (Irontech Tecnic Ambisist) i Berta Montero (Montrois PC) estan separades per només 70 punts, mentre que en categoria masculina Marc Bragulat (Irontech Tecnic Ambisist) lidera amb comoditat. En els benjamins Beth Risalde (Montroig PC) i Sergio Garcia són al capdamunt de la classificació, mentre que Noelia Vergara (Amunt CC) lidera la categoria de principiants fèmines però amb només 20 punts sobre Laia Rodríguez (La Torreta Bike). En principiants masculí Marc Alabaldejo (Jufré Vic ETB) és líder però amb un escàs marge de 4 punts sobre el vencedor a Llicà Marc Faro (ComprarBici Bauhaus), mentre que en la categoria immediatament superior Aleix Casanovas (Jufré Vic ETB) és líder aleví amb un ampli marge. En fèmines alevins Mireia Padrós (Bicicletes Segú) també lidera amb un ampli coixí de punts, igual que Miquel Morales (La Torreta Bike) en infantils masculins. En fèmines infantils Marta Cano (Bike Garraf CE) lidera amb 15 punts sobre Zaira Boter (Amunt CC) i 67 sobre Nicole Castillo. 

Les inscripcions estaran obertes fins demà al migdia, i es podran fer també inscripcions el mateix dia.