El sol i l'alta participació, protagonistes a Lliçà d'Amunt

15/07/2018
BTT

El sol i l'alta participació, protagonistes a Lliçà d'Amunt

La onzena prova de la temporada de la Copa Catalunya infantil BTT es va disputar a Lliçà d'Amunt, sota l'organització del club de la localitat i amb un temps calurós al disputar-se la prova a la tarda. Van prendre-hi part 130 ciclistes de les diferents categories.

La prova comptava amb tres circuits: el més petit per als pre-benjamins, un altre d'un quilòmetre per als benjamins i el gran, de 2,5 quilòmetres, per la resta de categories. Tots tres exigents i tècnics però divertits.

Els vencedors per categories van ser:

  • Prebenjamins: Arlet Carrillo (Tot Vici en Bici) i Gerard Pérez (La Torreta Bike)
  • Benjamins: Anna Carreras (Escola Purito) i Sergio Garcia (Amunt CC)
  • Principiants: Noelia Vergara (Amunt CC) i Marc Faro (ComprarBici Bauhaus)
  • Alevins: Laia Galbany (Amunt CC) i Cesar Da Cunha (ACA Kids Cup)
  • Infantils: Nicole Castillo (Corvi Team) i Eloi Rigall (Artsport Ceramic)

A la classificació general de la categoria prebenjamins, Laia Bragulat (rontech Tecnic Ambisist) i Berta Montero (Montrois PC) estan separades per només 70 punts, mentre que en categoria masculina Marc Bragulat (Irontech Tecnic Ambisist) lidera amb comoditat. En els benjamins Beth Risalde (Montroig PC) i Sergio Garcia són al capdamunt de la classificació, mentre que Noelia Vergara (Amunt CC) lidera la categoria de principiants fèmines però amb només 20 punts sobre Laia Rodríguez (La Torreta Bike). En principiants masculí Marc Alabaldejo (Jufré Vic ETB) és líder però amb un escàs marge de 4 punts sobre el vencedor a Llicà Marc Faro (ComprarBici Bauhaus), mentre que en la categoria immediatament superior Aleix Casanovas (Jufré Vic ETB) és líder aleví amb un ampli marge. En fèmines alevins Mireia Padrós (Bicicletes Segú) també lidera amb un ampli coixí de punts, igual que Miquel Morales (La Torreta Bike) en infantils masculins. En fèmines infantils Marta Cano (Bike Garraf CE) lidera amb 15 punts sobre Zaira Boter (Amunt CC) i 67 sobre Nicole Castillo. 

La propera prova del calendari serà tot just el proper dissabte a la localitat Tarragonina de Torredembarra. Les inscripcions ja són obertes.

[Foto: Susana Garcia]