Marc Brustenga, il·lusionant guanyador al GP Sant Pere

03/07/2018

La 52ª edició del GP Sant Pere de Perafort, setena prova puntuable pel calendari de les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall de la Federació Catalana de Ciclisme, va coronar com a vencedor al jove Marc Brustenga (Vélo Club La Pomme) després de 103 quilòmetres de recorregut.

Amb 18 anys, el vallesà, que ja va ser segon a la prova de Copa Critèrium de l'Aniversari Club Ciclista Barcelona darrere Gerard Armillas i que ha sumat alguna primera victòria al panorama amateur francès en el seu primer any de sub23, va ser el més ràpid en un esprint reduït, davant el valencià Sergio Casanovas (ULBSports) i el veterà Juan De Dios González (Bicicletes Segú).

Aquest resultat situa a Brustenga totalment en la lluita pel liderat pel rànquing català de carretera (classificació actual), que lidera Joan Font (BH Concept Barcelona) amb 197 punts, pels 195 del vencedor de la Clàssica Gálvez, Jordi López (Lizarte), també sub23 com Brustenga, i els 192 pel vencedor a Perafort, que és tercer. Els corredors tindran una nova cita de primer nivell i puntuable per les Grans Clàssiques al Campionat de Catalunya de Sant Pere de Ribes.

Fotografia: FB Vélo Club La Pomme