Francisco García, vencedor final de la Volta a Tarragona

18/06/2018

Francisco García (ULB Sports) s'ha proclamat vencedor final de la general de la 56ª edició de la Volta a Tarragona, que s'ha disputat aquest darrer cap de setmana amb un format de tres etapes. El corredor elit s'havia imposat a la primera etapa en línia de dissabte a la tarda després de ser 5è a la crono que va proclamar els campions de Catalunya màster, però tot i així no era líder abans de l'etapa final.

García tenia quatre corredors per davant abans de la darrera etapa amb final a Reus i La Mussara com a protagonista, i gràcies a una escapada juntament amb el també elit Josep Oriola (Team Smartdry), vencedor de l'etapa, i el màster 30 David Gor (Gsport Alma Wagen), finalment tercer a la general, es va poder alçar amb el triomf. El podi final el va completar, en segon lloc, el local Carles Juncosa (Ciutat de Reus Club Ciclista), que defensava el títol final aconseguit el passat 2017.