La vuitena prova de la Copa Catalana infantil de carretera, el dissabte a Sant Joan Despí

14/06/2018
Carretera

La vuitena prova de la Copa Catalana infantil de carretera, el dissabte a Sant Joan Despí

La 72a edició de la Cursa de Festa Major de Sant Joan Despí (Baix Llobregat) tindrà lloc aquest proper dissabte dia 16 a les 17h00 a l'entorn del Recinte Firal de Sant Joan (al C/ Mare de Déu de Montserrat), i hi prendran part les categories de promoció (Pre-Benjami - Benjami - Principiant - Alevi - Infantil) en una prova puntuable per la Copa Catalana infantil de carretera, essent la vuitena cita puntuable per aquest calendari.

La cursa, que curiosament té més anys que el propi club organitzador (Club Ciclista Sant Joan Despí), es celebra en les dates de la Festa Major de la vila, i proposa un circuit caracteritzat per una llarga recta en ascens a la meitat de la qual es troba la línia de sortida i arrinbada. Els participants faran diferents voltes en funció de la seva categoria: 2 tombs al bucle petit de 900m pels pre-benjamins i benjamins, 4 pels pricnipiants, i els alevins i infantils competiran al bucle llarg de gairebé 2 kilòmetres (5 voltes els primers, i 10 els més grans).

Oriol Alcaraz (Tot-Net Terrassa) s'ha imposat en 5 de les 7 proves i lidera la classificació infantil masculina seguit de prop del seu company d'equip Iker Bernal, que ha guanyat les dues proves restants. En fèmines infantils Lucía Garcia (Frigoríficos Costa Brava) lidera la classificació amb un ampli marge després de guanyar totes les proves menys una. En alevins lideren la general Ainara Inarejos i Adrià Garmendia, tots dos de l'Escola de Ciclisme del Vallés; mentre en principiants Lluna Jimenez (JUfré ETB Vic) i Èric Delgado (EC Ciclisme del Vallés) són liders però empatats a punts amb altres ciclistes. En benjamins Ivet Alcaraz (Tot Net Terrassa) i Izan Delgado (EC Vallés) són al capdamunt de la general.

El club organitzador comptarà per l'entrega de premis amb la col·laboració de la 1a tinent d'alcalde i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Joan Despí.
Les inscripcions són obertes fins divendres a les 14h00.

Més informació i inscripcions
Classifcacions generals Copa Catalana Infantil