Brillant Copa d'Espanya fèmines pel ciclisme català júnior

26/05/2018
Fèmines

Brillant Copa d'Espanya fèmines pel ciclisme català júnior

La Copa d'Espanya de fèmines s'ha tancat aquest dissabte amb una accidentada prova disputada a Sarriguren (Navarra), de la qual s'ha escurçat el recorregut degut a la pluja que estava caient sobre el recorregut. En ella s'ha tancat una temporada brillant pel ciclisme català, especialment en categoria júnior, ja que Mireia Trias s'ha endut la victòria a la general final, mentre la seva companya Ariana Gilabert era guanyadora de la prova final i el seu equip, Catema.cat, també aconseguir la general per equips. Els grans resultats de Gilabert l'han portat també a ser tecera a la classificació general.

Trias, que segueix sumant una gran temporada en què també va aconseguir la victòria a la Volta a Burgos de la seva categoria, ha fet valer la seva regularitat al certamen estatal: segona classificada a la segona prova disputada a Casp, tercera a Balmaseda (on la seva companya Gilabert va ser segona), tercera a Valle de Meana i cinquena en aquesta prova prova. Cal destacar també la bona Copa disputada per part d'Alexandra Moreno (Terrassa Ciclisme Club), que va pujar al podi en tercera posició a la prova inicial a Noja i ha mantingut una bona temporada regular que ha tancat amb una sisena plaça aquest dissabte a Sarriguren .

"Estàvem molt ajustades en la classificació amb Carolina Esteban. A la part més dura m'he vist davant amb una altra juvenil i ja pensava que em podia assegurar la Copa. Després he patit una caiguda, perquè a la carreteria hi havia moltíssima aigua, i he arribat al final amb la Carolina. Ens ho havíem de jugar a l'esprint, però aleshores ha estat ella qui ha acabat al terra, i així he acabat guanyant. Aquesta victòria a la Copa em dóna confiança a l'hora d'afrontar la temporada que ve, ja que s'acaba la meva etapa juvenil. He mirat de gaudir-ho tan com he pogut", ha explicat la després de la prova la vencedora, Mireia Trias.

Fotografia: RFEC