La Copa Espanya júnior torna a Catalunya amb la Cursa del Llobregat

22/05/2018
Junior

La Copa Espanya júnior torna a Catalunya amb la Cursa del Llobregat

Un any més, el Club Ciclista Sant Boi afronta la seva organització més exigent de la temporada amb la celebració de la XXXVII Cursa del Llobregat, prova de la Copa Espanya júnior entre Navàs i Sant Boi de Llobregat de mesos i mesos de treball dedicat a un esdeveniment d'alt impacte.

La prova compta amb 37 anys d'història a les seves esquenes i es troba emmarcada dins el calendari nacional, sent no només una de les mes antigues sinó que també una de les quals compta amb la millor infraestructura i imatge. Els participants hauran de recórrer 111 quilòmetres, on se superaran els alts de Vilaredes, Vacarisses i Ullastrell, aquest últim coronat a 30 quilòmetres per la línia de meta. 

A més, l'últim terreny dificultós a l'entrada mateixa de Sant Boi pot decidir una prova en què hi arriba de líder de la Copa d'Espanya el ciclista Carlos Rodríguez (Polartec-Kometa), que arriba en bona forma després de guanyador una etapa a una prova de la Copa de les Nacions. Amb tot el segueixen de prop a la classifació els dos següents classificats i companys seus a la selecció, com són els catalans Álex Martín, també de l'equip de la Fundación Contador, i el fins fa poc líder de la Copa Catalana de la categoria, Pau Miquel (Turismo Villanúa).

La organització vol agrair la seva col·laboració a l'Ajuntament de Sant Boi, Policia Local, Voluntaris, Protecció Civil, Ajuntament de Navàs i la policia local d'aquesta població i Club Ciclista Pla i Baixada d'aquesta localitat, que juguen un paper vital per al correcte desenvolupament del mateix i a la vegada es converteixen en indispensables. En aquest mateix nivell es troben tots els patrocinadors que brinden els mitjans materials i econòmics per acabar de fer realitat aquesta organització que impulsa el consistori de la nostra ciutat i que posa a les localitats de Sant Boi i Navàs en el mapa ciclista, no tan sols a la nostra regió, sinó donant a conèixer el nostre territori al llarg de tot el recorregut de la prova als mes de 28 equips nacionals que aquí hi participen, el seu staff i les seves famílies i seguidors.

Per a més informació sobre la prova.