Torna l'Open BTT Girona-Càrniques Celrà a Quart

22/05/2018
BTT

Torna l'Open BTT Girona-Càrniques Celrà a Quart

El proper diumenge 27 de maig torna l'Open BTT Girona 2018-Càrniques Celrà, que arriba al seu equador. La cursa, la tercera de les cinc puntuables pel certamen gironí, es disputarà a Quart, en circuits situats al voltant del pavelló esportiu. Després de les dues primeres curses de Les Preses i de Castell d’Aro, els líders  són Narcís Lopes (Biking Point) i Laura Terradas (Irontech-Tecnic-Ambisist) en categories elit. 

Els tres circuits previstos tenen 6,2 quilòmetres pels grans, en un circuit que combina una mica de pujada i un tram molt trencacames, un circuit de 3 quilòmetres per les categories entre Principiants fins a Infantils i 1 quilòmetre pels més petits. La organització ha previst una zona d’aparcament, de dutxes i de rentat de bicicletes al pavelló.

També recordem que al llarg del matí s’aniran fent els sortejos de productes ciclistes cedits per l’empresa Olympia 2, que s’entregaran després de cadascuna de les cerimònies protocol·làries. La primera sortida serà a les 9h, i tots els horaris estaran distribuïts de la següent manera:

  • 9:00 h 1ª sortida cursa Open XCO  (Categories Prebenjamins-Benjamins, Principiants, Alevins i Infantils)
  • 10:00 h 2ª sortida (Categories Junior, M40, Fem Elit, Fem Sub23, Fem Màster, Cadets, M50, M60, Fem Junior-Fem Cadet)
  • 10:15 h  Lliurament de premis categories 1ª sortida
  • 11:45 h 3ª Sortida (Categories Elit-Sub23, M30
  • 12:00 h Lliurament de premis categories 2ª sortida
  • 13:45 h Lliurament de premis categories 3ª sortida
Després de la cursa de Quart, arribarà el dia 2 de juny la quarta del campionat a la població de Sant Hilari Sacalm que substitueix Osor. La quarta prova de Sant Hilari serà el Campionat Provincial de BTT de Cadets fins a Màster 60.

Les inscripcions ja es poden fer on-line a la web de la Federació Catalana de Ciclisme fins dijous a mitja nit. Per participar s’ha de portar el dorsal únic, que serveix per a tots els opens de btt de Catalunya.