Eladi Sánchez (Ciutat de Reus–Lizarran) s'emporta la victòria al Milà

21/05/2018

El ciclista Eladi Sánchez (màster 40), de l'equip Ciutat de Reus-Lizarran, es va endur ahir diumenge a la localitat tarragonina de El Milà la victòria a la 40ª edició del Trofeu La Vall dels Avellaners, prova puntuable per la Xallenge de Veterans de la Federació Catalana de Ciclisme.

Sánchez va ser el més ràpid d'un grup capdavanter de quatre corredors que es va presentar a meta amb pocs segons d'avantatge sobre el grup principal. En segon lloc entrava Xavier Soria (CC Gerunda) i el tercer feia Rafael Garcia (FAE Ambikes). A més d'un minut, arribaven la resta de corredors.

Per categories, Eladi Sánchez feia primer en màster 40, Diego Maya (RCB Motor Begues) primer veterà 50 i José Nocete (Inmobiliarias Leon) primer veterà 60. En l'apartat de fèmines Emma Anderson (Transcoma) quedava en primer lloc, i per equips el Club Ciclista Gerunda resultava vencedor.

Tota la informació de la prova i classificacions.