Grans resultats pel ciclisme femení català a la Volta Burgos

02/05/2018

La IV Volta a Burgos per etapes va comptar amb la participació de diverses ciclistes catalanes en les diferents categories, enrolades en diferents equips com el Sopela Women Team, Catema.cat, Frigoríicos Costa Brava o Tot Net Terrassa.

En la categoria cadet, la representació de ciclistes del Catema.cat va aconseguir el tercer lloc final per equips, amb dues ciclistes en el top10 final (Laia Burdoy i Maria Rosselló).

En categoria junior, Alexandra Moreno (Tot Net Terrassa) i Mireia Trias (Catema.cat) van pujar al podi a la primera etapa com a 2a i 3a respectivament. El segon dia, i amb la disputa de l’etapa reina, Ariana Gilabert (Catema.cat) entrava 2a i Trias de nou 3a, situant-se líder de la general. En l’última etapa amb final a Poza de la Sal Moreno i Trias repetien pòdium d’etapa i posicions (2a i 3a). Finalment, Mireia Trias (Catema.cat) s’emportava la general final, en la que Ariana Gilabert (Catema.cat) feia 3a, Alexandra Moreno (Tot Net Terrassa) 5a i Mariona Fernández (Catema.cat) 9a. A banda, Catema.cat s’emportava la general per equips.

En categoria S23/Elit la gran protagonista va ser Beatriu Gómez (Sopela Womens Team), que va imposar-se a la general individual final després d’eixugar el minut que portava de desavantatge en la darrera etapa que va guanyar la seva companya Ariadna Trias (Sopela Womens Team), situant-se a la 4a posició general final. Iurani Blanco (Catema.cat) acabava 6a i el seu equip 3r a la classificació final per equips.

A casa nostra, la propera cita amb el ciclisme de fèmines serà a la Copa Catalana de Juneda (Lleida), que ja té les inscripcions obertes