El Campionat de Catalunya júnior es disputa en el Trofeu Primavera d'Olot

27/04/2018
Carretera

El Campionat de Catalunya júnior es disputa en el Trofeu Primavera d'Olot

El dia 1 de maig, torna la clàssica 38è Trofeu Primavera Olot - Memorial Josep Maria Carrera, per a categoria Cadet i també Júnior. La prova, organitzada pel Club Ciclista Olot Infantil, serà puntuable per la Copa Catalana de les dues categories i també serà el Campionat de Catalunya de categoria Júnior.

La cursa sortirà de la població garrotxina de Batet, amb un final amb rampes dures abans de l’arribada. En el cas dels Cadets, amb la participació de les Fèmines Júnior, hauran de fer 46 quilòmetres. En el cas dels Júnior, en faran 80, fent una volta més a la part central del recorregut passant dos vegades per Mieres i per Sant Miquel de Campmajor. La cursa és de categoria Nacional, i també podran participar-hi les Fèmines Elits/Sub23. 

La cursa serà molt disputada, sobretot per la presència del corredor local Pau Miquel (Turismo Villanúa) líder de la Copa Catalana i Campió d’Espanya de Persecució per Equips, que haurà de lluitar contra la resta de corredors on destaquen Gerard Bofill (Tot Net), un altre brillant corredor gironí i Campió de Catalunya Cadet el 2017, o contra tot l’equip de moda, el Jufré Vic- ETB-, sense oblidar Gerard Edo (Quadis Trek/Sant Boi).

Els cadets culminaran a Olot un pont replet d'activitat, que hauran començat amb doble cita el cap de setmana: el Memorial Luís Mayo de Castelldefels el dissabte i el Memorial Fidel Bagan de Sabadell el diumenge, en una prova que també serà cita de la Copa Catalana júnior.

Tota la informació de la prova de Copa Catalana cadet i del Campionat de Catalunya júnior, en els enllaços.