El Memorial Fidel Bagan porta a Sabadell la Copa Catalana cadet i júnior de carretera

26/04/2018
Carretera

El Memorial Fidel Bagan porta a Sabadell la Copa Catalana cadet i júnior de carretera

Aquest diumenge arriba a Sabadell la 22a edició del Memorial Fidel Bagan, prova de Copa Catalunya cadet i júnior organitzada per la Penya Ciclista Palomillas. La prova es disputarà en el mateix circuit dels últims anys, un recorregut  de 2,7 quilòmetres totalment tancat al trànsit a can Gambús. 

La primera cursa serà la dels júniors, que faran uns 70 quilòmetres amb 25 voltes al circuit, sortint a les 9:45h. La dels cadets començarà a partir de les 11:45h, i faran uns 50 quilòmetres després de 18 voltes. 

En el cas dels júniors, serà la cinquena prova de la Copa Catalana, que després de quatre proves lidera Pau Miquel (Turismo Villanúa) amb tan sols vuit punts d'avantatge respecte Raul Sebastianes (Jufré Vic-ETB), i ja més lluny el Arnau Fonollosa, també de l'equip Jufré Vic-ETB. (Consulta la classificació completa de la Copa)

Pel que fa a la Copa Catalana cadet, serà la segona cita del cap de setmana després que dissabte es disputarà al Memorial Luís Mayo de Castelldefels, la quarta prova d'una competició que per ara lidera Abel Gordillo (Quadis-Trek). (Consulta la classificació completa de la Copa)

Tota la informació de les proves de Copa Catalana júnior i Copa Catalana cadet del Memorial Fidel Bagan, en els respectius enllaços.