Doble racció de Copa Catalana fèmines aquest cap de setmana

20/03/2018
Carretera

Doble racció de Copa Catalana fèmines aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana la competició de Copa Catalana fèmines tindrà doble racció de curses. D'una banda, dissabte dia 24 la localitat gironina de Pals acollirà el Gran Premi de fèmines Jodofi Supermercats sota l'organització del CC Baix Ter, en un recorregut exigent de 82 kms per les categories junior, sots23 i elit, i 40 kms per la categoria cadet. La sortida es donarà a les 10h i portarà a les ciclistes en direcció nord cap a Serra de Daró, Ullastret, Llofriu i Palafrugell per afrontar l'alt de Begur i tornar a Pals, una volta de 40 i pocs kms. 
Les inscripcions es tanquen dijous i ja compten amb un centenar de ciclistes.

D'altra banda, diumenge dia 25 i coincidint amb l'arribada de la Volta Ciclista Catalunya a Barcelona, hi haurà la prova de fèmines La ReVolta, amb sortida a les 11.15h del matí i en un circuit previst de 3'85km. La prova es disputarà a 45' + 1 volta i tindrà, entre d'altres, el Gran Premi de la Muntanya al davant del Museu Olímpic.

Ambdues proves són la 2a i la 3a puntuables pel calendari de la Copa Catalana fèmines, que després d'aquestes curses es rependrà a la localitat lleidatana de Juneda ja al mes de maig.