Santa Coloma de Farners clogué la Copa Catalana de ciclocròs

06/01/2015
Ciclocròs

Santa Coloma de Farners clogué la Copa Catalana de ciclocròs

Els paratges del carismàtic Parc de Sant Salvador foren la seu de la cloenda de la Copa Catalana de Ciclocròs amb el típic fred de gener però amb els corredors entrats ràpid en calor dins d´ una divertida matinal que ha constat de quatre curses per totes les categories, inclosa la de promoció pels nens i nenes, com a novetat.
El club ciclista Farners va dissenyar un bonic circuit, variat i rodejat dels encants de les aigües cristal•lines de la riera del municipi. L´ itinerari va agradar als 130 participants. Les avaries formen part de les curses i van donar emoció a la prova reina elit fent perdre temps als favorits Misser i Alvarez, quant anaven primers, tot i que finalment Tomàs Misser va assolir la victòria. El cadet local Jofre Cullell va ser molt aplaudit i diumenge serà un dels catalans favorits en  guanyar una medalla en els campionats estatals de Galícia.
La Copa Catalana, que coordina Pere Uyá al capdavant de la comissió de la FCC, ha constat de vuit proves puntuables. Com ha cloenda es va celebrar un animat dinar al Pavelló Municipal amb el corresponent lliurament de mallots i trofeus als campions finals de la Copa Catalana. El Regidor d' Esports del Ajuntament, David Julià, el CC Farners amb Jesus Puig i la FCC van presidir els actes de la festa.

Quadre de guanyadors

Elit- Francesc Carnicer: Massi, Oriol Domenech: Scott, Arnau Rota: Biketraining, Blanca Valles: Les Franqueses, Elisabet Boix: Manresa, Magdalena Duran:Tomas Belles Cannondale,
Sub 23- Aitor Gimenez- Morenito, Albert Poblet- Bicis Esteve, Gerard Alvarez- Tomas Belles,
Junior- Marc Romero: Bike Taller Cannondale, Arnau Donate: Bike Area Llagostera, Josep Duran: Megamo RC Team.
Cadet- Pol Hernandez: Autocars Sagales, Jofre Cullell: Megamo RC Team, Adrian Soriano: Bicisprint Lekue. Ingrid Torres: Andorra, Ainhona Aguilar: Tot Bici, Magdalena Duran: Tomas Belles.
Master 30- Pere Amado: Salicru-Maasai, Marc Clapes: Osona, Josep Chavarria: Bikebergueda,
Master 40- Pere Joan Roig: Sans-Olerdola, Lluis Serra: Xtrembike, Joan Antoni Asensio: Ambikes.
Master 50- Josep Martin: Masquefa, Emilio Vivian: Sant Boi, Angel Blanco: Betulo.
Master 60- Francesc Vernet: Sant Joan Despi, Antoni Serra: Guess, Jaume Ibarz: Camp.
Preben- Pau Rota: Terrassa, Jan Segu, Aitor Carranza: Sant Boi,
Benjamins- Leo Ucher:Sant Boi, Roc Cubi: Starbike, Joan Esqueu: Farners. Teia Codinach: Olot, Mar Bierge: Olot, Naia Torrent: Olot.
Principiants- Arnau Cirera: Montcada, Eloi Rigall: Noel, Lluc Plana: Noel. Zaira Boter: Amunt, Martina Quilez, Noemi Exposito: Sant Boi.
Aevins- Sergi Darder: Sant Boi, Joan Pazos:Sant Boi, Ismael Castaño: Sant Boi, Monica Calero: Amunt, Laia Diaz: Sant Boi.
Infantils: Pau Costa: Bicisprint, Luis Vivian: Sant Boi, Paquito Valles: Taymori, Nerea Bastida: Amunt, Marta Martinez: Bons Amics, Laia Burdoy: Sant Boi.