Bon nivell de participació a la Costa Brava BTT Extrem

08/09/2013
Federació

Amb un notable èxit de participació, ahir  a les 8 en punt, l’alcalde de Blanes Josep Marigo acompanyat del regidor d’esports Francesc X. Marcos, va donar el tret de sortida a la segona edició de la Costa Brava BTT Extrem. 90 quilòmetres i 2.542 metres de desnivell  positiu no varen dissuadir als 153 participants que es van  apuntar a la cursa llarga, en la que cal destacar la victòria al esprint de Cristian Collados, (2º a l’edició anterior). En categoria femenina va guanyar Marian Cristoia. La cursa curta amb 40 quilòmetres i 1.225 metres de desnivell positiu, va aplegar a 149 participants  d’entre els quals va finalitzar en 1ª posició Martin Olmo. La primera dona va ser Mar Poyato.
El circuit es va qualificar de tècnic i molt dur i degut a la pluja que va caure el dia anterior, en perfectes condicions per a la pràctica del BTT. També i com a novetat d’enguany, es va celebrar la primera edició de la Free Run Speed Trail, una cursa de Running que va veure com a Guanyador l’atleta Boubacar Sabali (Buba) dels fondistes de Blanes; la primera noia en creuar la meta va ser Mireia Parès. A l’arribada una barbacoa esperava a tots els participants que van recuperar forces després d’un esforç tant exigent. Les primeres valoracions per part dels organitzadors son molt positives, el que els anima a treballar perquè la tercera edició sigui una realitat l’any que be.