Torna el descens de Sant Andreu de la Barca

07/03/2013
Federació

Torna el descens de Sant Andreu de la Barca

El proper cap de setmana Sant Andreu de la Barca serà l'escenari de d´ una de les cites imprescindibles de la temporada catalana de descens. La cursa, catalogada de prova internacional UCI, s´ iniciarà el dissabte, dia 9, de 9 a 14 i de 15:30 a 18 hores es realitzaran entrenaments, i un dia després  la primera mànega classificatòria donarà inici a les 9 hores, mentre que mànega final serà a 12 hores. Els entrenaments previs són de 7:30 a 8:30.
Un any més, i sense pausa des de la primera aventura el 1994, el Moto Club Sant Andreu de la Barca es prepara per a l'organització del seu descens. L'entitat, amb el gran esforç dels seus membres i de manera totalment amateur, ha aconseguit posicionar la seva prova com a un referent a nivell nacional i internacional. L'event forma part aquest any del calendari internacional UCI on hi apareix publicat.
L'edició d'enguany amb el gran premi “Rock Shox” i “Diputació de Barcelona” es veu fortament recolzada i buscarà ser, de nou, un gran èxit. La xifra dels 400 inscrits de l'any anterior i la seva internacionalitat són la carta de presentació per a atraure-hi els millors corredors del panorama actual. A més de nombrosa, la inscripció serà de gran qualitat. Hi haurà un gran nombre d'equips i de corredors estrangers, ajuntant-hi diversos campions del món.

Aquest és l'espectacular vídeo del Descens de Godall (Tarragona), organitzat per la Unió Ciclista Santa Barbara, puntuable per la DH CHALLENGE 2013 i on Jordi Junyent va ser guanyador absolut de la prova.