14 de febrer: termini del procés d´ inscripció d\'equips de club

11/02/2013
Federació

14 de febrer: termini del procés d´ inscripció d\'equips de club

Tots els Clubs poden formar equips per participar en els esdeveniments ciclistes de la FCC o bé de la RFEC. El nom de l'equip i el del patrocinador podran figurar a la llicència i a les classificacions.
El nom de l’equip podrà ser inclòs a la llicència, amb el nom del club, o bé amb el nom del patrocinador (màxim de dos patrocinadors). Per formar equip de club RFEC-UCI i per tant poder incloure el nom dels patrocinadors és obligatori inscriure l' Equip de Club a la RFEC-UCI. Per formar equip de club FCC i per tant poder incloure el nom dels patrocinadors es obligatori inscriure l' Equip de Club a la FCC.

- Per formar Equip de Club de Carretera, categories Infantil, Cadet, Júnior, Elit/S’23, Màster/Sènior, Veterà, es necessari un mínim de 4 esportistes per categoria.
- Per formar Equip de Club de BTT–XC és necessari un mínim de 4 esportistes incloses totes categories.          
- Per formar Equip de Club de Descens, BMX, Trial, Pista: mínim de 3 esportistes incloses totes categories.    

S’haurà de formalitzar el document d’inscripció Equips de Club FCC 2013, abans del 14 de febrer,  que podeu trobar a ciclisme.cat , impresos / inscripció Equips 2013, i enviar-lo per correu electrònic a llicencies@ciclisme.cat, o per correu postal/fax a la FCC, a llicències. A més a més, només en el cas d’inscriure l’equip a la RFEC-UCI, cal fer-ho arribar a secretaria@ciclisme.cat i s’haurà d’enviar l’acord de col·laboració/ esponsorització amb els patrocinadors i efectuar el pagament de les taxes a la RFEC.                                                             
A totes les llicències dels esportistes llistats al document d’inscripció Equips s’inclourà el nom de l’Equip amb els corresponents patrocinadors / espònsors.