Folgueroles, cita de la Copa d´ Osona el diumenge

18/03/2011
Trial

Folgueroles, cita de la Copa d´ Osona el diumenge

El proper diumenge dia 20 de març arriba l’equador de la Copa Osona. La prova es disputarà en el municipi de Folgueroles. Amb aquesta prova s’arribarà a la meitat del certamen osonenc, un certamen que enguany està molt obert en totes les categories. La prova tindrà lloc en al bosc de Can Clotet, un paratge boscós on antigament s’hi havia extret pedra. Serà precisament en algunes d’aquestes pedres per on transcorren les zones
de la tercera prova de la Copa Osona. Oferirà un traçat bastant selectiu, amb blocs i parets de pedra amb fullaraca i sobretot molta humitat degut a les pluges de la darrera setmana; malgrat això no s’esperen precipitacions pel diumenge. El recorregut serà l’habitual de la Copa Osona, amb cinc zones a dues voltes.
Pels que encara no han realitzat la inscripció anticipada, aquesta s’obrirà el diumenge al matí a les 08:30, essent la sortida a partir de les 9 del matí. Pel què fa la classificació general després de les proves de Taradell i de Roda de Ter - Masies de Roda tenim en les primeres posicions a l’osonenc Gerard Aguilar en expert, Eduard Aran de Borgonyà en cadets, Borja Conejos de Zarzalego (Madrid) en infantils, Martí Aran de Borgonyà en alevins, Pol Cabré-Verdiell de Terrassa en principiants, Lluc Miquel de Jorba en benjamins, Quim Altés de Canillo (Andorra) en open blanc, Joan Martín de Granollers en open blau i Carlos Sazatornil de Matadepera en open verd. L’Ajuntament de Folgueroles col·labora amb la prova.