El trial solidari de Vic del 19 de desembre coincideix amb la Marató de TV3

09/12/2010
Trial

El trial solidari de Vic del 19 de desembre coincideix amb la Marató de TV3

El dia 19 de desembre tindrà lloc a Vic (Osona) la darrera prova de Trial en bicicleta de l'any. Serà el Trial Ciutat de Vic, enguany serà la primera edició i s'espera que no sigui la última. La prova es desenvoluparà en el recent inaugurat circuit de Vic (C/ Mas de Bigas s/n) ubicat a la zona esportiva. Serà una competició obert a totes les edats i nivells. La prova es fa coincidir amb la Marató de TV3 (projecte solidari impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3 amb l'objectiu d'obtenir recursos econòmics per a la recerca científica sobre diferents malalties), totes les inscripcions de la prova vigatana es destinaran a l'esmentada causa.
Aquesta prova de caràcter solidari i es podrà fer gràcies a l’Ajuntament de Vic, la Unió Ciclista Vic, l’escola de Trial Trialsport, la Federació Catalana de Ciclisme i les persones que desinteressadament ajudaran el dia de la prova.
En la prova es disputaran les categories de benjamins (7 anys i menys), principiants (8-9 anys), alevins (10-11 anys), infantils (12-13 anys), cadets (14 anys i més) , experts i les open de nivell blanc, blau i verd.  Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de la prova de les 08:30 fins les 09:30, sent la sortida pels més matiners a partir de les 9h. Els participants es trobaran amb un recorregut de cinc zones on hauran de fer dues passades.
Paral•lel a la competició també hi haurà un esmorzar popular, els beneficis del quals també es destinaran a la Marató. L’expectativa dels organitzadors és la de poder arribar al centenar de participants.

Tota la informació: www.trialsport.es