L´ Open Infantil Wheeler BTT continuarà a Santa Perpètua de la Mogoda el 4 de setembre

27/08/2010

La propera cursa de l´ Open Infantil Wheeler de BTT es disputarà la tarda del dissabte 4 de setembre a Santa Perpètua de la Mogoda donant continuïtat d´ aquesta forma a una competició que va viure el seu darrer capítol a La Garriga el mes de juliol. A la localitat barcelonina es va gaudir d´ una bona participació tenint en compte la gran calor.
La prova es va desenvolupar sobre un circuit molt bonic dissenyat pels amics de la botiga Golden Bike i el Club Ciclista de La Garriga. Hi va haver regals i sorteigs pels nens que corrien. La participació ha estat un total de 67 corredors, dels quals han finalitzat les curses 63.