Bicis Esteve domina les 5 hores de Resistència de BTT

17/08/2010

Els corredors del primer equip de Bicis Esteve van ser els dominadors de les 5 hores de Resistència de BTT, que va organitzar el Club Ciclista Farners, amb un circuit de 3,5 quilòmetres i els tres corredors protagonistes van ser David Lozano, Francesc Freixer i Cristian Collados.

En total, hi van participar 21 equips, amb un total de 55 corredors, i cada equip hi podia participar amb un màxim de tres corredors, i un en cursa, i, al final de la cursa, els corredors de l’equip de Bicis Esteve va ésser el que més voltes va fer al circuit, i, per tant, guanyadors absoluts.

En segona posició es van classificar els corredors de l’equip local CC Farners, format per Jordà Collell, Ton Moya y Albert Mendoza, i els tercers van ésser l’equip Horseguesa 200, amb els corredors Gerard Alvarez, Joan Quintana i Pere Duran.

Text: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)

Font fotografia: Joan Roura