Joan Llordella, campió d`Espanya de BTT de Policies i Bombers

17/07/2010
BTT

Joan Llordella, campió d`Espanya de BTT de Policies i Bombers

Joan Llordella, ciclista Elit que participa habitualment a les curses de la Copa Catalana Internacional i d’altres cites estatals, s’ha proclamat campió d’Espanya de Policies i Bombers en la prova celebrada aquest matí a la muntanya de Montjuïc.
El corredor de l’equip Ambisist i representant en aquesta ocasió dels Bombers de Catalunya, ha completat les quatre voltes al recorregut, d’una mica més de 7 quilòmetres, invertint un temps total d’1:33:13. Llordella ha encapçalat la prova de principi a fi i ha pogut administrar la seva diferència als darrers quilòmetres. La segona plaça l’ha aconseguida Òscar Carrasco (Mossos d’Esquadra), que ha creuat la línia d’arribada a una mica més de 4 minuts del vencedor. Les places d’honor de la classe Elit d’aquest campionat de Policies i Bombers les ha tancat Jose Manuel Benito (Cuerpo Nacional Policía), per davant de Jordi Esclusa (Mossos d’Esquadra) i Carlos Jiménez (Guàrdia Civil).
El circuit dissenyat al voltant del Jardí Botànic, amb sortida i arribada al Passeig Olímpic, presentava un traçat amb una forta pujada inicial sobre asfalt, seguit per sectors molt revirats i estrets de sorra, amb constants pujades i baixades. El terreny, molt sec, i la calor que ja s’ha deixat notar amb força durant aquesta primera meitat de la jornada, han exigit un esforç extra dels corredors.
Els guanyadors a la resta de categories han estat Benjamin García (Policia Igualeja) a la classe Màster 30 A, José Maria Fernández (Bomberos Cádiz) a Màster 30 B, mentre al grup Màster 40 A el primer lloc se l’ha adjudicat Enrique Rubio (Bomberos Madrid), amb Octavi Fontané (Policia Municipal Girona) liderant la classificació dels Màster 40 B. Òscar Soliverdi (Bomberos AENA) s’ha assegurat el títol Màster 50 i pel que fa a les fèmines el campionat ha anat a parar a mans a Montse Aranda (Guàrdia Urbana Barcelona).