Calldetenes serà diumenge l\'escenari de la final de la Copa Osona de Trial

15/06/2010
Trial

Calldetenes serà diumenge l\'escenari de la final de la Copa Osona de Trial

Calldetenes posarà punt i final a l'onzena edició que va començar pel febrer a Taradell i que fins ara compta amb més de 180 inscrits. Els millors bikers del país ens delectaran amb una de les modalitats de la Federació Catalana de Ciclisme més espectacular sobre un terreny de 5 zones a 2 voltes i amb la missió de cobrir el circuit amb el mínim de penalitzacions possibles.
La disputa de la prova a Calldetenes oferirà als riders un traçat completament artificial però alhora molt natural ja que la majoria de les zones estaran compostes per espectaculars blocs de roques, de manera que donarà un toc més natural a la prova, però sense deixar de banda les zones compostes per estructures de formigó i les zones amb travesses i estructures de fusta. La prova començarà puntualment a les 9 del matí obrint-se les inscripcions mitja hora abans.
Però a Calldetenes es decidirà alguna cosa més que els guanyadors de les nou categories que es disputen. Aquesta edició compta amb un ampli i important repartiment de premis en la classificació general final de totes les categories que van fins el 10è classificat. Unes ulleres de sol Eassun pel quart, un protector bucal Probuc pel cinquè, un lot de productes Fisiocrem pel sisè, un lot de productes PowerBar pel setè i un distingit rellotge Kronos pel desè; uns premis que han causat una gran acceptació i que encara estan per decidir a causa de la gran afluència de participants.
Pel que podem assegurar que el proper diumenge gairebé tots els participants s’emportaran un premi. Això sí, el premi que tots tindran assegurat serà la samarreta de l'onzena edició de la Copa Osona de Trial 2010 pel sol fet de només participar a Calldetenes. En les classificacions generals cal parlar del líder en la màxima categoria i que a Calldetenes pot coronar la seva tercera Copa Osona com ho va fer el 2006 i 2008. Aquest és l’osonenc Gerard Aguilar que té un avantatge de 8 punts sobre segon classificat, el mataroní Andreu Miró, i un còmode  avantatge de 20 punts sobre el tercer classificat, el barceloní Joan Figueras. Si Aguilar vol la tercera victòria no pot fallar a Calldetenes, ja que guanyar per la mínima seria obtenir la quarta plaça amb Miró en primera posició. Els líders en les categories open són Joan Martín, Aitor Cortés i Xavi Carreras en els nivells de blanc, blau i verd respectivament. Els petits Martí Vayreda, Toni Guillen i Marc Seuba són primers a benjamins, principiants i alevins respectivament.
Finalment els líders en infantils i cadets són Eduard Aran i Bernat Seuba respectivament. El lliurament de premis serà al teatre-auditori de Calldetenes a les 13:30.

Com arribar

Es pot arribar des de Girona o Lleida per la C-25, Eix Transversal (sortida 187) amb sortida a Calldetenes. Si es ve de Barcelona o Ripoll es pot venir per la C-17 (antiga N-152) fins a enllaçar amb la C-25, fins a la sortida de Calldetenes.

NOTA IMPORTANT

El restaurant de la piscina ofereix un menú especial a un preu de 10 € per adult i de 7 € per infants. Si us voleu quedar a dinar heu de fer la reserva al tel. 696 50 11 27. I no et descuidis de portar banyador i tovallola, ja que amb la inscripció tens una entrada per anar-te a refrescar a la piscina després de la prova!