Balanç del Conor – Forallac a l´ Open d´ Espanya

02/06/2010
BTT

Balanç del Conor – Forallac a l´ Open d´ Espanya

El passat cap de setmana l'equip Conor - Forallac es desplaçava a terres càntabres per disputar la cinquena prova puntuable del Superprestigi - Open d'Espanya al paratge de les Coves d'El Soplao.
La meteorologia va respectar i el circuit constava d'un parell de pujades llargues que el cap a molt dur, d'aquells que el pas de les tornades|voltes va passant factura.
El cas de les féminas elit havien de donar quatre tornades|voltes, on Cristina va tenir una molt bona sortida ja que rodava en segona posició però poc després va notar que les cames no anaven, les tènia com|com a roques i no podia tensar i això la va obligar a aixecar el peu, amb el qual baix a la setena posició. En començar la segona volta va començar a tenir millors sensacions i allà en va començar a remuntar, fent millors temps per classificar-se en cinquena posició en l'arribada.
Per part de les cadets havien de donar dos voltes, la líder del campionat, Judith va tenir una mala sortida però no es va conformar i va anar remuntant durant tota la cursa per classificar-se en segona posició. Amb aquest resultat es referma fins i tot més al liderat que a falta de sol una prova el té molt bé per aconseguir el campionat. Laia, per la seva part va tenir una bona sortida i va fer una molt bona carrera|cursa classificant-se en tercera posició i superant diverses júniors. D'aquesta manera contínua segona en la general del campionat just per darrere de la seva germana, amb el que el campionat sembla ser que es quedarà a casa de les germanes Fores.