Tot a punt pels Campionats de Catalunya XC a Tavascan

04/06/2010
BTT

Tot a punt pels Campionats de Catalunya XC a Tavascan

La modalitat del BTT gaudirà aquest cap de setmana d’una fantàstica notícia amb la celebració a Tavascan d’una de les curses més especials de la temporada i que estrenarà a més els Campionats de Catalunya.
Part dels més de 14 quilòmetres de circuit d’esquí nòrdic d’aquesta estació situada al Pallars Sobirà es transformaran en l’escenari de la prova inaugural del certamen. Una cita que oferirà unes condicions molt particulars, amb sortida des del refugi Pleta del Prat, a peu de pistes, a més de 1.700 metres d’altitud i que ens oferirà un paisatge autèntic d’alta muntanya. L’entorn, encara nevat, oferirà un encant extra a aquesta cursa que es preveu dura i amb un recorregut excepcional.
Tavascan, una de les millors estacions del Pirineu per a la pràctica de l’esquí alpí i nòrdic, prendrà doble protagonisme en aquesta arrencada dels Campionats de Catalunya de BTT, ja que la proper setmana, el diumenge 13 de juny, acollirà una nova prova de bici de muntanya, però en la modalitat de descens.
La visita d’aquest certamen a l’estació confirma Tavascan com una excel.lent destinació també durant la primavera i fins ben entrada la tardor. La zona ofereix unes enormes possibilitats per al senderisme i d’altres esports outdoor i d’aventura, i es tracta d’un perfecte punt de partida per descobrir el Parc Natural de l’Alt Pirineu. Es poden formalitzar les pre-inscripcions a través de la pàgina web d’Ocisport fins aquest dijous a les 20:00 hores. Totes aquelles sol.licituds rebudes amb posterioritat i al lloc de la cursa tindran un recàrrec de 5 euros.

Inscripcions

El dissabte es reservarà a les inscripcions, lliurament de dorsals i sessions lliures d’entrenaments a les zones delimitades. A les 6 de la tarda tindrà lloc el briefing en el que es definiran les característiques principals de la cursa, amb les voltes al recorregut i la distància total de la prova. El diumenge 6 de juny, un cop es completi la llista definitiva de participants, a les 11 del matí es donarà la sortida i cap a les 2 es celebrarà el lliurament de trofeus.

Informació i font fotografia: Ocisport